glava dokumentov 100let

 

Izobraževanje »Pravilna izvedba praktičnega dela lovskega izpita«

LD članice naše zveze obveščamo, da smo razpisali funkcionalno izobraževanje za člane LD, ki imajo že opravljen mentorski izpit, ter so v tem letu mentorji novo sprejetim lovskim pripravnikom.

 Funkcionalno izobraževanje je namenjeno mentorjem in pripravnikom, da se  seznanijo z aktualnimi spremenjenimi zadevami v lovstvu s tega področja. (spremembe Pravilnika o lovskem strelstvu, učni načrt praktičnega dela v LD, sodelovanje pripravnika na prireditvah, vodenje dnevnika…).

  

Predavanje bomo izvedli v ponedeljek, 6.9.2021 ob 18:00 uri v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor

 

 Prijave mentorjev in pripravnikov na izobraževanje podajte preko aplikacije LISJAK; Izobraževanje/nov/predlog za izobraževanje/Pravilna izvedba praktičnega dela lovskega izpita (MARIBOR) najkasneje do vključno nedelje, 5.9.2021.

 

Priporočamo, da prijavljenim na izobraževanje ažurirate e-naslov ali vsaj mobilno telefonsko številko, zaradi lažjega in hitrejšega obveščanja o izvedbi izobraževanja.

  

Pričakujemo udeležbo glavnega mentorja lovskemu pripravniku, kakor tudi lovskega pripravnika, da se seznani s pravilno izvedbo praktičnega dela lovskega izpita.

 

 Izobraževanje je za člane LD LZM brezplačno.

Strokovna služba LZ Maribor