glava dokumentov 100let

ODPOVED prireditve _ ribiško tekmovanje članov LD LZM

vse lovske družine, ki so se prijavile na razpisano ribiško tekmovanje članov LD LZM predvideno za v soboto, 18.9.2021 obveščamo, da je UO LZM sprejel sklep, da je zaradi novosprejetih ukrepov, kateremu ne morejo zadosti vsi lovci in napovedanega slabega vremena ribiško tekmovanje ODPOVEDANO!

 

Vse prijavljene ekipe prosimo za razumevanje v pričakovanju, da se epidemiološke razmere čim prej izboljšajo ter da se prihodnje leto srečamo ob ribniku.

Lovske družine in člane  Lovske zveze Maribor obveščamo, da načrtujemo izvedbo 10. tradicionalnega ribiškega tekmovanja LD LZ Maribor, ki bi potekalo,

 

v soboto 18.9.2021

z zborom ob 8.00 uri pri ribniku RD Rače.

 

Propozicije tekmovanja :

-        Ekipa šteje 3 člane,

-        Lovi se samo z eno palico,

-        Lovi se s plovcem,

-        Lovi se s trnkom brez zalusti,

-        Obvezna podmetalka in primerno velika mreža za ulov.

 

Prve tri ekipe LD, katere bodo po tehtanju ujele največ rib, bodo prejele pokale. Pokal prejme tudi »ribiški car« z najtežjo ulovljeno ribo med posamezniki.

 

 Zaradi epidemioloških ukrepov, navodil NIJZ, vladnih odlokov, se tekmovanja lahko udeležijo samo lovci, ki izpolnjujejo pogoj PCT!

 

 Prijave so obvezne in možne** samo do TORKA, 14.9.2021 do 12.ure, zaradi priprave ribolovnih mest in organizacije na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali mobilni telefon 031 570 507, kjer boste prejeli tudi vse morebitne dodatne informacije.

 

 

**v torek, 14.9. bo potekala seja UO LZM na kateri morajo člani potrditi izvedbo tekmovanja zaradi epidemioloških razmer. Prav tako je izvedba tekmovanja pogojena tudi z vremenskimi razmerami.

 

 

 

 

Lovski zdravo!

      Strokovna služba LZ Maribor