glava dokumentov

 

 

-     vsem LD 

 

O K R O Ž N I C A   št. 8/ 2019

 

»Usposabljanje v ravnanju z lovskim orožjem«

 

LD obveščamo, da smo razpisali izobraževanje »Usposabljanje v ravnanju z lovskim orožjem«. Namenjeno je lovskim pripravnikom, kateri so bili letos sprejeti v LD za opravljanje praktičnega dela lovskega izpita.

 

Pogoj za pristop k izobraževanju je da pripravnik pred začetkom usposabljanja prisostvuje na dveh strelskih prireditvah in ima te vpisane na  tretji ali zadnji strani dnevnika dela lovskega pripravnika.

Prijave pripravnikov na izobraževanje podajte preko aplikacije LISJAK; Izobraževanje/nov/predlog za izobraževanje/Preizkus znanja o ravnanju z orožjem (MARIBOR) najkasneje do torka, 17.9.2019.

 

 

Predviden urnik izobraževanj:

Predavanje iz varnega rokovanja z orožjem, zakona o orožju, javnem redu in miru, javnih shodih in prireditvah, kazenskega zakonika RS ter forenzike bomo izvedli

soboto, 21.9.2019 ob 8:00 uri

v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor.

 

Predavanje Osnove nudenja prve pomoči pri ranah s strelnim orožjem z orožjem bomo izvedli

v torek, 24.9.2019 ob 17:00 uri

v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor.

 

Preverjanja znanja iz varnega ravnanja z orožjem in prve pomoči bo v petek, 27.9.2019 od 17:00 ure. Praktični del preizkusa v soboto 28.9.2019 ob 8:00 uri na strelišču LD Pobrežje - Miklavž.

 

Predavanje lovsko orožje, optika, balistika bomo izvedli v začetku meseca oktobra po dogovoru s pripravniki.

 Ob prijavi pripravnika v Lisjaku preverite/vnesite njegov veljaven e-naslov oz. mobilno številko! Obveščanje o začetku in poteku izobraževanja bo potekalo po elektronski pošti oz. sms_u  pripravnika!

 

 

Izobraževanje je za pripravnike plačljivo.

 

Lovski zdravo!

 

 

   Lovski zdravo!

Strokovna služba LZ Maribor