Izbirna tekma za ekipo LZ Maribor  in odprto prvenstvo v kombinacijskem streljanju na strelišču Gaj Pragersko

 

Lovska zveza Maribor bo izvedla »izbirno tekmo za ekipo LZ Maribor v veliki kombinaciji za državno prvenstvo« , ki bo v soboto 29. maja 2021 ob 9.00 uri na strelišču na Pragerskem.

 

Tekmuje se na 25 golobov A trap, 25 kompak in 4x5 strelov na 100 m z risanico. Tekma bo v okviru izbirne tekme za reprezentanco LZ Slovenije.

 

Prijave pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , do četrtka, 27. maja 2021.

 

Za vse dodatne informacije vam je navoljo predsednik Komisije za lovsko strelstvo LZM Bojan URBANČIČ, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , 041 347 975.

 

 

Datum za izbirno tekmo za veterane in S veterane se še usklajuje, predvidoma bo v drugi polovici junija na strelišču Gaj pri Pragerskem.


 

 

 

V soboto in nedeljo 29. in 30. maja bo na  strelišču Gaj pri Pragerskem  potekalo odprto prvenstvo v kombinacijskem streljanju v organizaciji Športne strelske zveze Slovenije.

Tekma bo veljala kot izbirna tekma za ekipo Lovske zveze Slovenije na evropskem prvenstvu na Madžarskem.

 

Obvestilo na spletni strani LZS: https://www.lovska-zveza.si/2021/05/21/odprto-prvenstvo-v-kombinacijskem-streljanju-na-streliscu-gaj-pragersko/