Razpis za sodelovanje pri stikih z javnostjo

Po sklepu UO LZ Maribor, komisija UO LZ Maribor za stike z javnostjo objavlja razpis za sodelovanje pri delu na tem področju.  Namen razpisa je povabiti člane LZ Maribor,  ki bi želeli sodelovati pri izvajanju programa sodelovanja v televizijskem programu, kjer se ustvarjajo naravovarstvene vsebine, ki niso obremenjene z vsakdanjimi stresi, gospodarskimi ali političnimi vprašanji. Glede na takšno možnost sodelovanja lovske organizacije v takšnem televizijskem programu, smatramo, da je to naša velika priložnost za predstavitev lovstva in vseh naših dejavnosti širši javnosti.

K sodelovanju vabimo vse, ki bi v tem programu želeli sodelovati, posebej še tiste, ki se ukvarjate s snemanjem in imate posnetke narave, živali, ter drugih dogodkov povezanih z lovstvom, ki bi jih lahko uporabili v tem programu.

Če se boste odločili za sodelovanje, vas vabimo, da se zglasite na naslovu LZ Maribor, c. XIV. divizije 36, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali po tel.: 02 4801 500, 4801 501, 031 570 507.

Vabljeni k sodelovanju.