lzs glava dokumenta   sredina3. Dobrodelni ples LZS

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na 3. Dobrodelni ples LZS, ki bo v petek, 14. oktobra 2016,

ob 19. uri v hotelu Celeia v Celju.

Dobrodelni ples je namenjen zbiranju sredstev za solidarnostni Zeleni sklad, s katerim zagotavljamo solidarnostno pomoč našim lovkam in lovcem oziroma njihovim svojcem v izrednih življenjskih situacijah. To dejstvo je lahko v ponos vsem sponzorjem, donatorjem, umetnikom, ki so prispevali svoja dela za uspelo dražbo, organizatorjem prireditve in ne nazadnje vsem udeležencem dosedanjih dveh dobrodelnih plesov LZS.


Soorganizacijo tretjega dobrodelnega plesa je letos prevzela Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje, saj lahko na ta način območna zveza osrednjo lovsko dobrodelno prireditev približa svojim članom in se obenem predstavi celotni slovenski lovski javnosti. Organizatorji smo se tudi letos obrnili na številne priznane lovce umetnike in gospodarske družbe, da bi nam s svojimi umetninami in izdelki za dobrodelno dražbo ter finančnimi prispevki (donacijami) omogočili soliden priliv v Zeleni sklad. Donacije še vedno sprejemamo in bomo kakršnekoli pomoči v obliki sponzorstva pri organizaciji dobrodelnega plesa, donacije za Zeleni sklad ali podarjenega izdelka oziroma umetniškega dela zelo veseli. 

Svojo pripravljenost nam lahko sporočite na telefonsko številko 040 135 150 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


Za plesno glasbo in dobro razpoloženje bo poskrbel Ansambel bratov Avbreht, za izbrano kulinariko pa kuharji hotela Celeia. Oglejte si oba izbrana jedilnika (glej priponko) z vrhunsko kulinarično ponudbo in ob naročilu vstopnic sporočite, kateri jedilnik ste izbrali. Če jedilnika ne boste izrecno navedli, vam bomo postregli divjačinski jedilnik.

Naročilo vstopnic (priložnostnih značk) sprejemamo najkasneje do torka, 11. oktobra 2016, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Cena vstopnice, vključno z večerjo, je 25 EUR. Znesek naročenih vstopnic boste nakazali na TRR LZS št. 02010-0015687097 s pripisom donacija za Zeleni sklad LZS.


Če imate morda pomisleke o udeležbi na prireditvi, v razmislek pripenjamo naslednje besede, ki so bile objavljene v Lovcu iz leta 1911 ob najavi dobrodelnega lovskega plesa:»Tudi naj se ne misli, da je ples namenjen samo gospodi. Na ples pride lahko kmet ali gospod, vsak bo mili in drag gost našega društva.«


Za lovke in lovce je predviden lovski kroj.


Na svidenje na dobrodelnem plesu!  


Lovski zdravo!

Predsednik LZS

mag.Lado Bradač

 

 

 

znak sld

DIVJAČINSKI JEDILNIK


prekajena šunka v testu s smetanovim hrenom
***
goveja juha z rezanci
domača gobova juha
***
jelenovo stegno v lovski omaki z jurčki
domači sirovi štruklji
kruhova rulada
listnata solata z naribanim jajcem
***
višnjeva torta Evropa

 

znak sld

MESNI JEDILNIK


popečeni mladi sir v pršutu, rukola, olive in balzamična krema
***
goveja juha z rezanci
domača gobova juha
***
goveji file v omaki z zelenim poprom
ocvrt puranji zrezek po pariško
pečen krompir iz pečice
sortirana zelenjava
listnata solata z naribanim jajcem
***
višnjeva torta Evropa