glava dokumentov

Maribor, 28. junij 2017

 

-     vsem LD 

 

O K R O Ž N I C A   št. 5/ 2017

 

Izobraževanje »Začetni tečaj igranja na lovski rog«

 

LD članice naše zveze obveščamo, da smo razpisali izobraževanje »Začetni tečaj igranja na lovski rog«

Lovska zveza bo v jesenskem času, pred skupnimi lovi izvedla navedeno izobraževanje. Umetniški vodja Rogistov LZM, bo v tem času pripravil program izobraževanja. Poudarek pri izobraževanju lovcev bo na tem, da se naučijo osnovnega igranja tonov na lovski rog - kateri se zaigrajo pri pozdravu lovini na skupnih lovih.

 

 Prijave kandidatov na izobraževanje podajte preko aplikacije LISJAK; Izobraževanje/nov/predlog za izobraževanje/Lovski rog – začetni tečaj (MARIBOR) najkasneje do sobote 2.9.2017.

 Začetek tečaja bo v predvidoma torek, 5.9.2017 ob 17:00 uri v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor; v primeru spremembe lokacije in ure, bodo vsi prijavljeni kandidati pravočasno obveščeni!

  

Priporočamo, da prijavljenim na izobraževanje ažurirate e-naslov ali vsaj mobilno telefonsko številko, zaradi lažjega in hitrejšega obveščanja o izvedbi izobraževanja.

  

Od vodstev lovskih družin pričakujemo, da seznanijo kandidate, ki bi se želeli naučiti igranja na lovski rog, da bodo lahko že v jeseni v duhu lovskih šeg, običajev in lovske kulture zaključili skupne love.

 Člani LD izkoristite brezplačno priložnost učenja igranja na lovski rog!

 

 

Izobraževanje je za člane LD LZM brezplačno.

 

 

Lovski zdravo!

 

 

 

   Lovski zdravo!

Strokovna služba LZ Maribor