glava dokumentov

Maribor, 25. avgust 2017

 

-     vsem LD 

 

O K R O Ž N I C A   št. 7/ 2017

 

»Usposabljanje v ravnanju z lovskim orožjem«

 

LD obveščamo, da smo razpisali izobraževanje »Usposabljanje v ravnanju z lovskim orožjem«. Namenjeno je lovskim pripravnikom, kateri so bili letos sprejeti v LD za opravljanje praktičnega dela lovskega izpita.

 

Novost s tem letom je, da se teoretično usposabljanje, ki je bilo prej v sklopu ostalih predavanj za lovski izpit prenese v usposabljanje iz varnega ravnanja z lovskim orožjem.

Pogoj za pristop k izobraževanju je da pripravnik pred začetkom usposabljanja prisostvuje na 2 strelskih prireditvah in ima te vpisane na 3. strani dnevnika dela lovskega pripravnika.

Prijave pripravnikov na izobraževanje podajte preko aplikacije LISJAK; Izobraževanje/nov/predlog za izobraževanje/Preizkus znanja o ravnanju z orožjem (MARIBOR) najkasneje do ponedeljka, 11.9.2017.

 

 

Predviden urnik izobraževanj:

Predavanje iz varnega rokovanja z orožjem, zakona o orožju, javnem redu in miru, javnih shodih in prireditvah ter kazenskega zakonika RS bomo izvedli

v soboto, 16.9.2017 ob 8:00 uri

v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor.

Predavanje lovsko orožje, optika, balistika bomo izvedli

v ponedeljek, 18.9.2017 ob 17:00 uri

v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor.

Predavanje forenzika in Osnove nudenja prve pomoči pri ranah s strelnim orožjem z orožjem bomo izvedli

v torek, 19.9.2017 ob 17:00 uri

v predavalnici Lovske zveze Maribor, Tržaška cesta 65, Maribor.

 

Preverjanja znanja iz varnega ravnanja iz orožja in prve pomoči v petek, 29.9.2017 ob 17:00 uri. Praktični del preizkusa v soboto 30.9.2017 ob 8:00 uri na strelišču LD Pobrežje - Miklavž.

 

 b prijavi pripravnika v Lisjaku preverite/vnesite njegov veljaven e-naslov oz. mobilno številko! Obveščanje o začetku in poteku izobraževanja bo potekalo po elektronski pošti oz. sms_u  pripravnika!

 

 

Izobraževanje je za pripravnike plačljivo.

 

Lovski zdravo!

 

 

   Lovski zdravo!

Strokovna služba LZ Maribor