glava dokumentov

 

Leto je naokrog in ponovno je čas, da se pomerimo v kuhanju lovskega divjačinskega golaža. UO LZ Maribor je na predlog komisije za stike z javnostmi in prireditve sprejel sklep, da se kuharji divjačinskega golaža pomerijo

 

v soboto, 1.6.2019 ob 8.00 uri

pri lovskem domu LD Malečnik, Celestrina 30b, Malečnik

 

Pogoji tekmovanja so:

-          LD lahko prijavi neomejeno število ekip (ekipa šteje tri člane)

-          ekipa si sama priskrbi kotel, divjačinsko meso in začimbe

-          ekipa mora skuhati najmanj 5l golaža, katerega oceni tri članska komisija

-          podrobna pravila ocenjevanja golaža prejmejo ekipe zjutraj pred pričetkom kuhanja

-          kurjavo – drva bodo priskrbeli malečniški lovci

Vse ekipe, katere bodo sodelovale na kuhanju lovskega golaža, bodo prejele priznanje LZ Maribor za sodelovanje in praktične nagrade. 

Da bo za vse ekipe dovolj prostih kuharskih mest, vljudno prosimo LD, da prijavite svoje ekipe najkasneje do torka, 28.5.2019 po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , telefonu 02/480 15 00 oz. 031/570 507. 

Zaželeno je, da ekipe s sabo pripeljejo »navijače« ter nekaj za »pod zob«, s katerim bodo med kuhanjem potešili lakoto in žejo navijačev ter obiskovalcev, ki jih bodo vzpodbujali.

Prireditev bo tudi letos imela humanitarno noto, prostovoljne prispevke bomo ob koncu prireditve namenili v humanitarne namene. 

Po razglasitvi rezultatov bo sledilo prijateljsko druženje. Zato. LD čim prej prijavite svoje ekipe, zberite navijače in skupaj pridite v Malečnik. 

*Organizator si v primeru slabega vremena pridržuje pravico do spremembe izvedbe prireditve. 

Veselo bo!

 

Tekmovanje v igranju kart »šnops«

V sklopu kuhanja lovskega golaža bo organizirano 7. tradicionalno tekmovanje v igranju kart »šnops«. Tekmovanje bo potekalo

v soboto, 1.6.2019 ob 8.00 uri

v lovskem domu LD Malečnik, Celestrina 30b, Malečnik

 

Vsaka LD lahko prijavi največ 3 ekipe, ekipa šteje tri člane.

 

Tekmovanje bo potekalo na eno dobljeno igro. Pravila bodo udeležencem turnirja predstavljena pred pričetkom tekmovanja. Prve tri ekipe prejmejo pokal, prav tako prejme pokal najboljši posameznik.

 

Zaradi organizacije - izvedbe tekmovanja LD prosimo, da prijavite svoje ekipe s poimenskim seznamom članov do torka, 28.5.2019. po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , telefonu 02/480 15 00 oz. 031/570 507. Prijavljeni člani se naj tekmovanja zanesljivo udeležijo!

 

*Organizator si v primeru slabega vremena pridržuje pravico do spremembe izvedbe prireditve.

 

Prijavite svoje kvartopirce.

 

Strokovna služba LZ Maribor